Tattoo Mini Artwork

Tattoo Mini Artwork


Tattoo Mini artwork, art tool, pensel , oliemaling, airbrush

 

 

her finder du en masse forskelligt arbejde fra Tattoo Mini – Som feks. Brændt træ, oliemaling, acrylmaling, Airbrush, blyantstegninger, graffiti og meget andet
Tattoo Mini har malet/tegnet mange bestillings opgaver som udendørs facade, biler, både, hjelme og mange andre ting men har valgt at ligge sit fokus på tatoveringen. Og maler derfor kun for egen interesse .Men sælger somme tider nogle af hans produkter. Følg evt med på facebooksiden hvor der bliver oploadet ting til salg af og til.
Somme tider laver Mini Bestillings opgaver.


Tattoo Mini Artwork

 

Tattoo Mini har altid prøvet kræfter med en masse forskellige medier og stilarter.
Og bruger derfor alverdens materialer at male på, og male med.
Tattoo Mini Artwork

 

Tattoo Mini startede allerede i midt firserne med at male graffiti som helt ung.
Her fandt han et univers han kunne udfolde sine kreative evner i med sine venner i graffiti miljøet. Som var frit og uden grænser.

I mange år udførte Mini bestillings opgaver for private og virksomheder.
Alt fra indkøbscentre, til campingvogne blev dekoreret, og opgaverne var vidt forskellige hver gang,.

I samme periode dukkede interessen for feks. airbrush og dets muligheder op.
Her kunne spraydåsen omsættes til langt mindre værker med detaljeværdi der var langt højere end spraydåsens. Og en helt ny verden var pludselig åben.

Nu blev beton væggen, udskiftet med biler, motorcykler og mange andre ting der kunne males på.Og en helt ny verden blev åbnet.

Idag nyder Tattoo Mini at arbejde med de fleste medier. Og blander ofter tingende. Således er det ikke ualmindeligt at se canvas fra Mini der er lavet med både Tus, olie og airbrush på selv samme tid.

Seneste interesse er digitale medier. Hvor Mini eksperimentere med photoshop projekter , hvor han designer opgaver til fremtidige tatoverings opgaver

Følg Mini på Instagram her 

Tattoo Mini, instagram